υπηρεσίες

Ανάλυση
Το polisis παρέχει αναλύσεις για πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα. Για να παρακολουθήσεις την επικαιρότητα, να κατανοήσεις τις πολιτικές σχέσεις και να πάρεις αποφάσεις, η ανάλυση είναι αναγκαία. Η ανάλυση του polisis έχει προγνωστικό χαρακτήρα, ώστε να προσθέσει αξία στις πληροφορίες και τις αποφάσεις σας.

Ομιλίες και σεμινάρια
Το polisis δίνει τη δυνατότητα να καλέσετε τον Χαράλαμπο Καρπουχτσή για ομιλίες, συζητήσεις και άλλου είδους διοργανώσεις δημόσιου διαλόγου. Ο Χαράλαμπος εξειδικεύεται στις ελληνογερμανικές σχέσεις και παραδίδει σεμινάρια με θέμα την ελληνική κρίση. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο polisis για τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και άλλου είδους διοργανώσεις.

Ανάπτυξη project
Χρειάζεστε δημιουργικές ιδέες, ώστε να αναπτύξετε, να στήσετε και να διεκπεραιώσετε ένα project? Το polisis θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Σας φέρνει σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους και οργανώνει ολοκληρωμένα τα σχέδιά σας, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με γερμανικά start-ups, ψάχνετε επαφές σε γερμανικές επιχειρήσεις ή αξιόπιστα άτομα από ΜΚΟ στο εξωτερικό; Το polisis θα σας στηρίξει και θα σας συνοδεύσει από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του project σας.